تبلیغات
خرما رطب انواع خرما انواع رطب - بسته بندی خرما

بسته بندی خرما

دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 09:33 ق.ظ   نویسنده : زهرا مرزبان      


آخرین مرحله در فرآیند تولید خرما بسته بندی آن است كه به منظور جلوگیری از آلودگی خرما و آفت زدن آن و سالم ماندن محصول هنگام جابجایی انجام می شود . بسته بندی خرما به دو صورت با هسته و بدون هسته صورت می گیرد .

بسته بندی خرمای با هسته

ابتدا خرماهای باهسته بررسی شده و محصولاتی كه سایزهای غیر عادی دارند و یا طی فرآیندهای قبلی تولید خرما به آنها آسیب رسیده است جدا می شوند . پس از آن هر دسته از محصول با توجه به وزن مشخص شده به قسمت مربوطه جهت بسته بندی انتقال داده می شوند و داخل دستگاه بسته بندی خرما قرار می گیرند . از آنجا كه داخل پلاستیك شفاف قابل رویت و مشتری پسند تر است اكثرا در بسته بندی خرما از پلاستیك شفاف استفاه می شود . خود بسته پلاستیكی داخل بسته كارتنی قرار می گیرد . مشخصات هر خرما نیز روی بسته كارتنی نوشته می شود .

بسته بندی خرما ی بدون هسته

خرماهایی كه در مرحله قبلی جدا شدند و از نظر ظاهری دارای اشكال هستند و كیفیت كمتری دارند به صورت جداگانه به عنوان خرمای درجه دو و سه بسته بندی می شوند . معمولا این محصولات بدون هسته ارائه می شوند . 


برچسب ها: بسته بندی خرما ،
آخرین ویرایش: سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 10:11 ق.ظ
دیدگاه ها ()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

درباره وبلاگ


نویسندگان

  • زهرا مرزبان(20)